Happy Drops
 
11/10/07
Ε-Ε-Έρχεται!!!!
 
Δεν μπορείτε να καταλάβετε την χαρά που ένιωσα, όταν διαπίστωσα ότι στο επόμενο συνέδριο (next month δηλαδή) έρχεται η κα. Υστέρω παρέα με το "απλός" και το "απλά" της... Και επειδή - άσχετα με το τι δήλωσα στο "θα σου σπάσω τα μούτρα λέμε" post μου - να της σπάσω τα μούτρα είναι λίγο δύσκολο, αναζητώ ιδέες εκδίκησης!

Υοu can be as cruel as you like! All proposes will be concidered!
είπε η Σίσσυ @ 10:49:00 μ.μ.  
2 Σχόλια:
  • Στις 12 Οκτωβρίου 2007 στις 10:25 μ.μ., ο αναγνώστης Blogger Sourotiri είχε να πει…

    Θα σου προτεινα να παραμονευσεις καρτερικα και υπουλα... Να ακους με προσοχη την καθε της λεξουλα, σε οποια γλωσσα κι αν μιλαει, και στο πρωτο λαθος...τσουπ! Της την λες.

    Θα βοηθουσε να εχεις και καποιον βοηθο μιλημενο απο πριν για να υποστηριξει την γνωμη σου και να αρχισει να την κοροιδευει και αυτος.

    Επισης, θα μπορουσες να κανεις ενα google search με το ονοματακι της, που ξερεις, ισως να βρεις και τιποτα το ενδιαφερον για την ζωη της...

    Επισης, αν ξερεις το κινητο της μπορεις να παρεις εναν μαρκαδορο και να γραψεις σε καμια τουαλετα 'η σε κανενα καρτοτηλεφωνο "Παρε με τηλεφωνο, μου αρεσει το ενα και το αλλο και το αλλιωτικο" [οχι ακριβως οπως το εγραψα], πιστεψε με, εισαι η τελευταια που θα υποπτευθουν [εκτος αν διαβαζουν το μπλογκακιο ετουτο].

    Θα μπορουσες επισης να βαλεις καποιον να την παρει τηλεφωνο [απο καρτοτηλεφωνο κατα προτιμησιν] την ωρα του συνεδριου και να κανει τον τελειως ξαναμμενο που τι θα σου κανω μανα μου και τα λοιπα, αναφεροντας της φυσικα το ονομα της, να ξεκαθαρισει οτι την ξερει ποια ειναι με ονομα, επωνυμο και ιδιοτητα.

    Εγω αλλο εχω να ρωτησω:

    Εσυ πουλακι μου μετα την βουτα που εφαγες τετοια πραματα σκεφτεσαι; Ασε με μενα, εγω εχω πολυ βρωμικο μυαλο απ'οτι φανηκε και απο το σχολιο μου :ΡΡΡΡ

     
  • Στις 13 Οκτωβρίου 2007 στις 12:17 π.μ., ο αναγνώστης Blogger Σίσσυ είχε να πει…

    Το σχέδιο που την διορθώνω είναι αδύνατον διότι ως γλωσσολόγα που είναι δύσκολα θα κάνει λάθος, άσε που δεν μπορώ να διακόψω την εισήγησή της στα καλά του καθουμένου...οπότε απορρίπτεται...

    Το google search δεν βγάζει τίποτα "ενδιαφέρον"...γαμώτο!

    Το κινητό της εννοείται και το ξέρω και η ιδέα "πάρε με μπλα μπλα" είναι υποψήφια!

    Η διακοπή την ώρα του συνεδρίου είναι φανταστική ιδέα αλλά πολύ φοβάμαι πως λόγω της θέσης της θα το έχει αν όχι κλειστό, τουλάχιστον χαμηλομένο... οπότε no harm done...

    Όσο για την απορία... η βούτα οφείλεται που τα σκέφτομαι όλα αυτά διότι συνήθως πονάω όταν κάνω οτιδήποτε άλλο εκτός από το να σκέφτομαι (γενικώς) :)

    Any more ideas are more than welcome!

     
Δημοσίευση σχολίου
Επιστροφή
 
Παρουσιάστε!


Σίσσυ
4 χρόνια πριν τα 30...Άκρως προβληματισμένη!


Τα πιο παλιά...

Καλοσύνες τέρμα...
Γλίστρησα...Έπεσα...Χτύπησα...:(
Ο γενναίος ράφτης... Μεγαλώνοντας απαταιώνες!
Νυστάζω...
Πρέπει να αλλάξω μούρη...
Θα σου σπάσω τα μούτρα λέμε...
Φθινοπωρινές ιώσεις και άκυρα ψηφοδέλτια...
Εφορευτική επιτροπή!
Prague...γκούλας, σκόρδο, λουκάνικα και μαύρη μπύρα!
Tετραπύρηνος baby...update...

Ανά μήνα...


Λοιποί bloggίζοντες...

George is your man
Η τουλούμπα!
Λίλη!
Λίνα
O άνθρωπος του μετρό
Όλα είναι του μυαλού
Πέστα όλα
Sourotiri
Tα ανώδυνα ημερολόγια

eXTReMe Tracker