Happy Drops
 
20/9/07
Φθινοπωρινές ιώσεις και άκυρα ψηφοδέλτια...
 
Είμαι άρρωστη λέμε! Χθες ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση! Να πάρει ρε παιδί μου ένα τηλέφωνο και να πει "είμαι η ίωση, είστε εκεί να περάσω"; Πονάει κεφάλι (κόψει κεφάλι), πονάει λαιμός (κόψει λαιμό), τρέχει μύτη (να δω μέχρι που θα φτάσει), ιδρώνω ξεϊδρώνω (ούτε κλιμακτήριο να περνούσα) αλλά το γραφείο γραφείο, οι δουλειές δουλειές και οι ευθύνες ευθύνες (γαμώ τις διοργανώσεις μου και τα σχολεία υποψηφίων διδακτόρων)!

Η "τυχαία" επιλογή μου στην εφορευτική επιτροπή των τελευταίων εκλογών δεν ήταν τελικά και τόσο επίπονη όσο φανταζόμουνα αν εξαιρέσουμε:
1. Το ότι ξύπνησα από τα άγρια μαύρα μεσάνυχτα και η δικαστική αντιπρόσωπος ήρθε αφού είχαν ήδη έρθει οι πρώτοι ανυπόμονοι ψηφοφόροι που θέλανε να ψηφίσουνε νωρίς για να προλάβουν το Άγιος ο Θεός στην εκκλησία!
2. Το ότι κάθε παπουδάκι ετών 120 ήθελε να ασκήσει το αναφαίρετο δικαίωμα της ψήφου και έκανε εμφάνιση "ήρθα με την πάπια μου και με ΤΑΧΙ και έλα έξω από το σχολείο να ψηφίσω" και που ευχόταν μετά από την ψήφο να μην είναι η τελευταία του φορά!
3. Το ότι εμφανίστηκε υστερικός κύριος που μας υπέδειξε πως όταν είμαστε σε τέτοια πόστα πρέπει να φοράμε ΠΑΝΕΣ για να μην χρειάζεται να πηγαίνουμε στην τουαλέττα διότι του σπαταλάμε τον πολύτιμο χρόνο του
4. Που κανείς δεν ενδιαφέρθηκε αν θέλουμε νερό ή κάτι άλλο και που η μία και μοναδική πίτσα που ήρθε από τον δήμο Βόλου είχε 8 κομμάτια και στο εκλογικό κέντρο ήμασταν 10 (μαζί με τους εκλογικούς αντιπροσώπους)!
5. Οι κύριοι και κυρίες που δεν βρίσκανε που πρέπει να πάνε να ψηφίσουνε (δικαιολογώ τους αγράμματους και τα παπουδάκια) που μπαίνανε με ύφος "που επιτέλους είναι αυτό το Α" ενώ βλέπανε καθαρά έξω από την πόρτα ότι ξεκινούσαμε από το Ζ (γαμώ τη βαρεμάρα σας και την εύκολη λύση)!

Τα θετικά και ευχάριστα της υποθέσεως
1. Στην επιτροπή ήταν συμμαθητής από το σχολείο, που πολύ χάρηκα που τον είδα, και κάναμε λίγο πλάκα
2. Παπουδάκι(α) έριχναν τον φάκελο στα σκουπίδια αντί στην κάλπη και αναγκαζόμασταν να κάνουμε βουτιές στα ψηφοδέλτια ενώ οι ίδιοι προσπαθούσανε να συντονιστούν με το περιβάλλον
3. Παπουδάκι εμφανίστηκε με εντελώς νεγκλιζέ εμφάνιση ζητώντας συγνώμη γιατί "έμενε εκεί δίπλα"
4. Η δικαστική αντιπρόσωπος είχε πλάκα και αστείο τσαμπουκά
5. Η δικαστική αντιπρόσωπος ήθελε να παίρνει πρωτιές και στις 22.00 ακριβώς είχαμε βγάλει αποτέλεσμα, είχαμε κάνει και καταμέτρηση, παραδώσαμε πρώτοι αποτελέσματα στη Νομαρχία και 22.05 ήμασταν στα σπίτια μας

Δυστυχώς δεν ανακαλύψαμε κανένα ιδιαίτερα αστείο άκυρο εκτός από το γνωστό ψηφοδέλτιο του Μαυρογυαλούρου και ένα λευκό ψηφοδέλτιο που έγραφε "συγνώμη μπαμπά" κάποιου ταλαίπωρου που είχε ζαλιστεί από τις συμβουλές του μπαμπά του για το τι πρέπει να ψηφίσει! Βy the way, την επόμενη φορά απλά δεν θα εμφανιστώ!

Πάω να πάρω τα αναβράζοντά μου...
Σας φιλώ στα μούτρα (όλους θα σας κολλήσωωωωωω)!
είπε η Σίσσυ @ 6:38:00 μ.μ.  
2 Σχόλια:
  • Στις 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 9:24 μ.μ., ο αναγνώστης Blogger Sourotiri είχε να πει…

    Γαμωτο...και περιμενα φωτογραφιες :(

    Κατα τα αλλα, η ιδεα της πανας ειναι νομιζω αρκετα πρωτοπωρα, ποια εισαι εσυ που θα φερεις και αντιρρηση, μου λες;

    [Ο τιτλος του ποστ θα μπορουσε να ειναι και "να τι παθαινει κανεις οταν παει εφορευτικη επιτροπη :Ρ Περαστικα!]

     
  • Στις 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 8:53 π.μ., ο αναγνώστης Blogger Σίσσυ είχε να πει…

    O κύριος μόνο που δεν προσφέρθηκε να μας την βάλει αυτός την πάνα...Μόλις γύρισε βέβαια η τσαμπουκαλεμένη ΧΧL δικαστική αντιπρόσωπος δεν έβγαλε άχνα!

    Και σήμερα χάλια είμαι...οπότε ευχαριστώ για τα περαστικά!:)

     
Δημοσίευση σχολίου
Επιστροφή
 
Παρουσιάστε!


Σίσσυ
4 χρόνια πριν τα 30...Άκρως προβληματισμένη!


Τα πιο παλιά...

Εφορευτική επιτροπή!
Prague...γκούλας, σκόρδο, λουκάνικα και μαύρη μπύρα!
Tετραπύρηνος baby...update...
Τετραπύρηνος baby!
Prague...Day 5
Prague...Day 4 - Karlovy Vary
Prague...Day 3 - Δρέσδη
Prague...Day 2
Prague...Day 1
...fell in love with Prague!

Ανά μήνα...


Λοιποί bloggίζοντες...

George is your man
Η τουλούμπα!
Λίλη!
Λίνα
O άνθρωπος του μετρό
Όλα είναι του μυαλού
Πέστα όλα
Sourotiri
Tα ανώδυνα ημερολόγια

eXTReMe Tracker