Happy Drops
 
30/1/08
Πως να ξεφτυλίσεις τον θάνατο ενός ανθρώπου...
 
1) "Εκθέτεις" σε εκκλησία της πόλης καταγωγής του μια φωτογραφία του, την οποία και προσκυνάει πλήθος κόσμου λες και είναι εικόνα αγίου (η εκκλησία τα "παίρνει" από τους οβολούς του πλήθους)
2) "Εκθέτεις" σε άλλη εκκλησία της πόλης καταγωγής του τα άμφιά του, επίσης για να τα προσκυνήσει πλήθος κόσμου (μήπως είμαστε ειδολολάτρες;) (η εκκλησία τα "παίρνει" από τους οβολούς του πλήθους)
3) "Εκθέτεις" τον ίδιο (το μέρος μπορεί να ποικίλει) επί τέσσερις μέρες για να τον προσκυνήσουν λες και είναι άγιος σε περιφορά (η εκκλησία τα "παίρνει" από τους οβολούς του πλήθους)
4) Διοργανώνεις διήμερες αποδράσεις προς την πόλη έκθεσης της σωρού, με αφετηρία κατά κύριο λόγο την πόλη καταγωγής του και κύριο σκοπό της εκδρομής την επίσκεψη στον νεκρό (η εκκλησία τα "παίρνει" από τους οβολούς του πλήθους)

Δεν ξέρω πόσα άλλα απαράδεκτα (για μένα πάντα) έχουν συμβεί γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει καθόλου το θέμα... Ξέρω μόνο πως οι εκκλησίες Αγ. Νικόλαος και Αγ. Κωνσταντίνος στο Βόλο τα "παίρνουν" από τους οβολούς καθώς και πως από την ημέρα του θανάτου όλες μας οι εκκλησίες χτυπάνε όλη μέρα όπως την Μεγάλη Παρασκευή (κυριολεκτικά)... Αφήστε τον άνθρωπο να πάει τέλος πάντων σε τόπο χλωερό...
είπε η Σίσσυ @ 8:13:00 μ.μ.  
5 Σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επιστροφή
 
Παρουσιάστε!


Σίσσυ
4 χρόνια πριν τα 30...Άκρως προβληματισμένη!


Τα πιο παλιά...

The bucket list!
Το pathfinder γέμισε κουτάκια με αριθμούς!
Κυρία, φιρί φιρί το πάτε...
KAKO ανέκδοτο!
8 (ή μάλλον 6) πράγματα που με επηρέασαν το 2007!
Happy 2008!
I'm in a really bad mood...
Σύστημα χαρακτηρισμού/ενημέρωσης παραπλεύρως κινού...
Ανεκδοτάκι!
Πρόσεξε μη σου φύγει ο πόντος...

Ανά μήνα...


Λοιποί bloggίζοντες...

George is your man
Η τουλούμπα!
Λίλη!
Λίνα
O άνθρωπος του μετρό
Όλα είναι του μυαλού
Πέστα όλα
Sourotiri
Tα ανώδυνα ημερολόγια

eXTReMe Tracker