Happy Drops
 
24/6/07
Kαμηλιέρη, καμηλίερη ασ'το καμουτσίκι απ'το χέρι...
 
και μην το χτυπάααααας...Θα τραγουδούσε η αήμνηστη Βουγιουκλάκη αν η γνωστή ελληνική ταινία γυριζόταν αυτές τις μέρες...Και αυτό διότι τα αγαπητά τετράποδα γαιδούρια, τα οποία καθοδηγεί ο καροτσέρης στο άσμα, θα τα είχαν φτύσει με τόση ζέστη και στο παιχνίδι θα είχαν μπει οι αναπληρωματικοί καμηλιέριδες, οδηγώντας αγαπητές τετράποδες καμήλες, οι οποίες νόμιζαν πως ποτέ δεν θα πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο εκτός ερήμου! (η διευκρίνηση τετράποδα γαιδούρια και τετράποδες καμήλες διόλου τυχαία είναι - υπάρχει βλέπετε πληθώρα τέτοιων ζώων που στέκονται σε δύο και μόνο πόδια - και δεν εννοώ τα ζώα στο τσίρκο!)

Το πρωί χάος επικρατούσε σε όλους τους δρόμους που οδηγούσαν προς την θάλασσα! Βίτσιο όμως και αυτό! Να σ'αρέσει στους 42 βαθμούς να κάνεις ένα μπάνιο μέχρι να φτάσεις στην παραλία (και μην μου πεις έχω air condition γιατί δεν έχεις δει μάλλον που έχει φτάσει η τιμή της βενζίνης), ένα μπάνιο στη θάλασσα, και ακόμα 2-3 στο δρόμο της επιστροφής! Προσωπικά δεν τον καταλαβαίνω τον λόγο για όλη αυτή την ταλαιπωρία! Αλλά τι ξέρω εγώ! Εγώ όταν δείξει ο υδράργυρος πάνω από τους 37, κάνω μια σύμβαση με την ΔΕΗ για απεριόριστη χρήση κλιματιστικού και πίνω μόνο παγωμένο τσάι (όχι μην παίρνετε αέρα - τέτοιου είδους συμβάσεις δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και ούτε θα κυκλοφορήσουν)!

Τέλος, χτυπημένη από την ζέστη, ήθελα να αναρωτηθώ πως μπορεί να νιώθει ένα ψάρι με την άνοδο της θερμοκρασίας του νερού, αν δηλαδή αγχώνεται στην προοπτική του να γίνει βραστό, καθώς επίσης και αν έχει σκεφτεί κανείς (ειδικά το telemarketing) να πατεντάρει ιδιοψυχόμενα ρούχα (κατά προτίμηση με χρήση μπαταρίας) για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

Κερνάω κρύο τσάι μετά πληθώρας παγακίων!
είπε η Σίσσυ @ 5:40:00 μ.μ.  
6 Σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επιστροφή
 
Παρουσιάστε!


Σίσσυ
4 χρόνια πριν τα 30...Άκρως προβληματισμένη!


Τα πιο παλιά...

Τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο...τα κακά πάν...
Tρέεεεεχουνε τα σάλια μου!
Συνέδριο ΙΑSTED - registration fee: 730$
Ποιήματα, θεατρικά, απονομές, λαμέ και string!
Ο μαθητής - δολοφόνος...
Σειρά σας κυρίες μου...Τι να (μην) κάνετε αν στο π...
Κυριακή 13 Μαίου - Γιορτή της μητέρας...
Τι να (μην) κάνετε αν στο πρώτο σας ραντεβού πάτε ...
Η γιαγιά Μαρίκα σε νέες περιπέτειες...
Όταν μια διαφήμιση σε κάνει να κλάψεις...

Ανά μήνα...


Λοιποί bloggίζοντες...

George is your man
Η τουλούμπα!
Λίλη!
Λίνα
O άνθρωπος του μετρό
Όλα είναι του μυαλού
Πέστα όλα
Sourotiri
Tα ανώδυνα ημερολόγια

eXTReMe Tracker